Autores

Jordi Castellet i Sala

Jordi Castellet i Sala

Apocalipsi

L’única alternativa aparent resulta molt senzilla: o bé o l’extinció massiva o bé una reinvenció radical del món de després de l’apocalipsi, que passa i ja ha passat. Cal apostar per un curs diferent del temps i de les decisions humanes que no meni a la negació ni a l’autodestrucció, perquè una història alternativa i més viable esdevingui autèntica.

Autoestima de cap d’any

Jo soc jo i estic bé. I com a colofó, voldré tenir sempre present que Déu m’estima i no deixarà que em passi res de mal (Lc 12, 7). Bon any nou!
belen-sevilla

I si fos veritat!

I si fos veritat que, contra tot pronòstic, Jesús hagués nascut veritablement a Betlem? La seva història és tan bonica, alhora tan inversemblant, que ha de ser veritat. Tan sols vivint-la serà possible que ens canviï la vida.

Humanitat

'La humanitat', obra de Rutger Bregman, ens recorda que cal pensar bé i millor el futur, perquè allò que es pensa i es desitja s’acabarà complint. En definitiva, un autor a seguir, de pensament realista, positiu i propositiu per a repensar el nostre món i fer-lo millor
Sínodo de Vic

Mig sínode

Trau-trau la diòcesi de Vic ja es troba a la meitat de les sessions de l’assemblea general. Aquesta es reuneix quinzenalment al seminari diocesà des de l’u d’octubre, tenint previst acabar a finals de gener. En total hauran estat vuit encontres els dissabtes de l’últim trimestre del 2022; vuit jornades on han estat convocades noranta persones destacades de la vida ordinària i quotidiana de l’Església.